استخراج اکسس کد
کد دهی کیلس ریموت کلید​​​​​​​

تبدیل ریموت معمولی به تاشو

فروش ریموتهای اورجینال و جایگزین

کپی ریموت و کلید و کیلس

ریموت و تاریخچه آن

ریموت خودرویی یکی از تجهیزات جانبی خودرو می باشد. که در این جا به تاریخچه کلید ور یموت و نحوه پیشرفت آن می پردازیم.

تا سال 1965 خودروها از کلیدهای یک طرفه همانند کلیدهای درب منزل استفاده می کردند

تا اینکه در سال 1965 فورد اولین کلید دو طرفه را به بازار معرفی کرد،که بر خلاف کلیدهای یک طرفه قبل از آن این نوع کلید از هر دو طرف دارای بریدگی است و اجازه میدهد از هر دو طرف وارد مغزی شود.این نوع کلید امروزه نیز در بسیاری از خودروهای مدرن مورد استفاده قرار می گیرد.

در سال 1986 شورولت اولین خودروی جهان که در کلید آن یک مقاومت کد گذاری شده وجود داشت را برای خودروی کوروت عرضه کرد،این مساله برای بالا بردن امنیت خودرو بوده و به نوعی پدر سیستم ایموبلایزر یا ضد سرقت امروزی هست.

در 1987 بالاخره اولین نسل ریموتهای کنترل از راه دور با همکاری دو شرکت رنو و کادیلاک ساخته شده و در خودروی کادیلاک مورد استفاده قرار گرفت .که قابلیت باز و بست درب ها و صندوق پران و روشنایی داخلی از طریق ریموت این خودرو قابل کنترل بوده است.

تا سال 1990 ریموتها و تیغه های کلید به صورت جدا از هم بوده تا این که در این سال بنز اولین کلید که بصورت یکپارچه با ریموت در یک مجموعه بودند و چاقویی بود را همراه با خودرو SL وارد بازار نمود.
این طرح بصورت گسترده توسط خودرو سازهای مختلف مورد تقلید و استفاده قرار گرفت و هنوز هم مورد استفاده قرار می گیرد، و طرفداران بسیاری دارد.

در سال 1993 شورولت در خودروی کوروت خود از ریموتی استفاده کرد،که توانایی باز کردن درب با ریموت را هنگام نزدیک شدن به خودرو به صورت اتوماتیک دارا بود و اتوماتیک دربها را باز می کرد.ولی همانند ریموتهای کیلس امروزی توانایی استارت خودرو به وسیله دکمه استارت،،،استاب را نداشته و باز هم باید از یک کلید تراشیده شده برای استارت خودرو استفاده می گشت .

ولی اولین طراحی ریموت های کیلس که کاربردی همانند ریموت های کیلس امروزی داشت،در سال 2003 توسط شرکت مرسدس بنز طراحی و روانه بازار شده،در سال بعد یعنی 2004 شرکت لکسوس ریموت کیلس خود را عرضه کرد.

در سال 2016 شرکت BMW ریموتی را در خودروهای سری 7 خود مورد استفاده قرار داد،که به نوعی یک تقلید از گوشی های هوشمند بوده و برد آن 100 فوت می باشد و دارای صفحه لمسی بوده که از طریق این ریموت می توان خودرو را به صورت اتوماتیک پارک کرده ، سیستم تهویه مطبوع و اطلاعات مهم خودرو از قبیل مقدار مصرف سوخت و غیره را مشاهده کرد.
​​​​​​​
​​​​​​​در سال 2018 شرکت تسلا با استفاده از گوشی های هوشمند و از طریق بلوتوث گوشی های هوشمند را به ریموت تبدیل کرد .

فروش و کدهی ریموت خودرو رایان تبریز